Regarding the forum issues.

Moderator: needmore

Post Reply
wolfedg
Posts: 100
Joined: Sat Jul 04, 2015 12:52 am
Location info: 0
Location: Southern Missouri Z6B

Regarding the forum issues.

Post by wolfedg »

I have noticed that new posts since May 2 dont show up until I'm logged in. Hope that helps with the troubleshooting.
Visit my new blog Wolf's Gardens, Games, and other Getaways
https://wolfedg.blogspot.com/
johnw
Posts: 1616
Joined: Sun May 06, 2012 1:28 pm
Location info: 0
Bamboo Society Membership: EBS - Germany
Location: HALIFAX, NOVA SCOTIA

Re: Regarding the forum issues.

Post by johnw »

Funny I can only see new posts if I'm not logged in. Once I login and can only see post up to 3 May and then nothing. Hitting a topic bounces my out. Often I don't even have to sign in, seem to be peropetually signe in to the site as it was on 3 May..

I'm on a Mac with Safari.

Anyone else having site problems with a Mac.

johnw
johnw coastal Nova Scotia
Alan_L
Posts: 2943
Joined: Sat Jan 03, 2009 4:13 pm
Location info: 81
Location: St. Louis area

Re: Regarding the forum issues.

Post by Alan_L »

I'm on a Mac but I use Chrome -- haven't seen any issues that I noticed. I jumped into Safari and was able to see the latest posts (Deane's posts about his iridescens going to seed) both logged in and not.

I did not get booted out or anything, that's for sure. Are you running any extensions? (if Safari even lets you do that) If so, try disabling them.
User avatar
wind-borne
Posts: 152
Joined: Sat Jun 07, 2014 5:03 am
Location info: 0
Location: OR Coast 9a

Re: Regarding the forum issues.

Post by wind-borne »

johnw wrote:Funny I can only see new posts if I'm not logged in. Once I login and can only see post up to 3 May and then nothing. Hitting a topic bounces my out. Often I don't even have to sign in, seem to be peropetually signe in to the site as it was on 3 May..

I'm on a Mac with Safari.

Anyone else having site problems with a Mac.

johnw
On a Mac using Safari and Opera and can't see up to date subforum pages.
Work around for me is logging in and using 'View unread posts' or 'View new posts' links to see what has been posted otherwise I'm in the May 3rd time loop…
"memory is the future of the past"
johnw
Posts: 1616
Joined: Sun May 06, 2012 1:28 pm
Location info: 0
Bamboo Society Membership: EBS - Germany
Location: HALIFAX, NOVA SCOTIA

Re: Regarding the forum issues.

Post by johnw »

wind-borne

Good to know we are having the same problems. I just signed in as usual but cannot click on Board Index without getting booted out.

john
johnw coastal Nova Scotia
User avatar
wind-borne
Posts: 152
Joined: Sat Jun 07, 2014 5:03 am
Location info: 0
Location: OR Coast 9a

Re: Regarding the forum issues.

Post by wind-borne »

If I try to log in from link at top of page I am already logged in May 3rd or bounced back to May 1st without a chance to log in, just a loop.

I have to log in at bottom of index page to see current stuff but if I click on a subforum half the time I'm sent back to May 3rd sometimes logged in sometimes logged out.

As noted in above post my workaround keeps me current for the moment.
"memory is the future of the past"
User avatar
needmore
Posts: 4883
Joined: Sat Oct 01, 2005 9:14 pm
Location info: 0
Bamboo Society Membership: ABS - America
Location: Kea'au, HI

Re: Regarding the forum issues.

Post by needmore »

I've learned that when I notified the webmaster of an issue a week ago, he contacted tech support and they ended up messing up several aspects of the website and that is causing these issues. The fix will be to move the site to a new host in stages, during the process I suspect the photos will disappear for a few days and the site may be down in total. I don't know when any of this will happen but be prepared.
Brad Salmon, zone 12B Kea'au, HI
http://www.needmorebamboo.com
Alan_L
Posts: 2943
Joined: Sat Jan 03, 2009 4:13 pm
Location info: 81
Location: St. Louis area

Re: Regarding the forum issues.

Post by Alan_L »

If it helps I'm always logged in and I always use the "view unread posts" link -- it's the only way I use the forum really.
Tarzanus
Posts: 1426
Joined: Sun Jan 16, 2011 12:05 am
Location info: 0
Location: Ljubljana, Slovenia

Re: Regarding the forum issues.

Post by Tarzanus »

It seems to be a browser caching issue. Have no clue what causes it, but you can see new posts if you clear cache and refresh the website regularly by pressing ctrl+F5. It might be a phpbb optimization (caching) plugin issue or something.
Post Reply