BAMBOOWEB.INFO
It is currently Sat Jul 20, 2019 1:21 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ] 
Author Message
 Post subject: test adding photo
PostPosted: Tue Apr 29, 2008 3:22 am 
Offline

Joined: Mon Apr 28, 2008 1:25 am
Posts: 52
Location: southeast Georgia - zone 8b
John's text.

http://www.flickr.com/photos/13985441@N00/

_________________
John Eden
Jesup GA


Top
 Profile  
 
 Post subject: RE: test adding photo
PostPosted: Tue Apr 29, 2008 6:23 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Posts: 1577
Location: Zone 5 in WA State Location Details
Bamboo Society Membership: ABS - America
John,
Welcome.
To enter a photo from flickr you need to right click on the photo that you want to show and copy the properties then paste between [img... tags like
Code:
[img]http://farm4.static.flickr.com/3114/2449245109_6d0565c833.jpg[/img]


Image

Bill


Top
 Profile  
 
 Post subject: RE: test adding photo
PostPosted: Wed Apr 30, 2008 3:09 am 
Offline

Joined: Mon Apr 28, 2008 1:25 am
Posts: 52
Location: southeast Georgia - zone 8b
Very cool! Thanks - I'm not so tech savvy, so couldn't quite figure that out.

_________________
John Eden
Jesup GA


Top
 Profile  
 
 Post subject: RE: test adding photo
PostPosted: Mon May 05, 2008 10:08 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Oct 01, 2005 9:14 pm
Posts: 4670
Location: Esparto, CA
Bamboo Society Membership: ABS - America
Bill, I usually post my photos to my website then link to them here in posts. Finally gave up last night as it would not work.

I tried:

[img]...[/img]

and the old
<img src="...">

Nada. Any thoughts on what I did wrong? I even cut and pasted the html from photos here and then changed the 'address' leaving the syntax. On Ipowerweb the photos on my site were in their own folder and I linked to them there, tried that as the address here so maybe the location is the issue??

_________________
Brad Salmon, zone 9 Esparto, CA
www.needmorebamboo.com


Top
 Profile  
 
 Post subject: RE: test adding photo
PostPosted: Tue May 06, 2008 3:09 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Posts: 1577
Location: Zone 5 in WA State Location Details
Bamboo Society Membership: ABS - America
Brad,
Do you have an example of the address that did not work?

Image
Code:
[img]http://www.needmorebamboo.com/photos/2006/2006sborealis_1.JPG[/img]

Seems to work.

<img .... should still work if you uncheck the disable HTML in the options but if you do that the photo will not show in the new software.

Bill


Top
 Profile  
 
 Post subject: RE: test adding photo
PostPosted: Tue May 06, 2008 2:45 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Oct 01, 2005 9:14 pm
Posts: 4670
Location: Esparto, CA
Bamboo Society Membership: ABS - America
http://needmorebamboo.com/photos/2008%2 ... gspec1.jpg

Is one.. I'll try again now...

Image

Nope still nothing on this end.

_________________
Brad Salmon, zone 9 Esparto, CA
www.needmorebamboo.com


Top
 Profile  
 
 Post subject: RE: test adding photo
PostPosted: Tue May 06, 2008 5:55 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Posts: 1577
Location: Zone 5 in WA State Location Details
Bamboo Society Membership: ABS - America
I found the problem.

Bill


Top
 Profile  
 
 Post subject: RE: test adding photo
PostPosted: Tue May 06, 2008 7:50 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Oct 01, 2005 9:14 pm
Posts: 4670
Location: Esparto, CA
Bamboo Society Membership: ABS - America
Were there spaces or other characters in the file name that needed changed?

_________________
Brad Salmon, zone 9 Esparto, CA
www.needmorebamboo.com


Top
 Profile  
 
 Post subject: RE: test adding photo
PostPosted: Tue May 06, 2008 10:16 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Posts: 1577
Location: Zone 5 in WA State Location Details
Bamboo Society Membership: ABS - America
I actually changed the program to convert the space into what the software wants so you do not have to do anything.

Bill


Top
 Profile  
 
 Post subject: RE: test adding photo
PostPosted: Fri May 09, 2008 5:21 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Oct 01, 2005 9:14 pm
Posts: 4670
Location: Esparto, CA
Bamboo Society Membership: ABS - America
Bill, your fix worked the next time I linked to photos but today my new post in the 'shoots' thread same problem again. I copied the code from one that had displayed properly, then changed to the correct filename, thinking that would be the thing to do but maybe not?

_________________
Brad Salmon, zone 9 Esparto, CA
www.needmorebamboo.com


Top
 Profile  
 
 Post subject: RE: test adding photo
PostPosted: Fri May 09, 2008 7:45 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Posts: 1577
Location: Zone 5 in WA State Location Details
Bamboo Society Membership: ABS - America
Brad,
Are you sure you uploaded those images? I cannot find the photo names in the database.

Bill


Top
 Profile  
 
 Post subject: RE: test adding photo
PostPosted: Fri May 09, 2008 8:00 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Oct 01, 2005 9:14 pm
Posts: 4670
Location: Esparto, CA
Bamboo Society Membership: ABS - America
No, not here, those are located on my website, such as the photos I posted a couple of days ago and it worked.

_________________
Brad Salmon, zone 9 Esparto, CA
www.needmorebamboo.com


Top
 Profile  
 
 Post subject: RE: test adding photo
PostPosted: Fri May 09, 2008 8:11 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Oct 01, 2005 9:14 pm
Posts: 4670
Location: Esparto, CA
Bamboo Society Membership: ABS - America
I see what I did and you must have too as I was in the process of fixing the code there they were! Thanks :oops:

_________________
Brad Salmon, zone 9 Esparto, CA
www.needmorebamboo.com


Top
 Profile  
 
 Post subject: RE: test adding photo
PostPosted: Fri May 09, 2008 8:12 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Posts: 1577
Location: Zone 5 in WA State Location Details
Bamboo Society Membership: ABS - America
:D
Brad, I replaced the "http://www.bambooweb.info/images/bamboo/" in the addresses with "http://needmorebamboo.com/photos/2008%20photos/" and they show up.

Bill


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group