BAMBOOWEB.INFO
It is currently Mon Feb 24, 2020 11:01 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: RE: pic posting problems
PostPosted: Thu May 18, 2006 10:32 pm 
Offline

Joined: Mon Aug 23, 2004 11:46 am
Posts: 386
Location: Stillwater NJ z6a Sussex county. 20 minutes from the Del. Water Gap.
Brad i just put my email in my sig. it looks a bit different but i just tried to send myself an email and it came up ok.... kstanwick@gmail.com

_________________
Kurt Stanwick
Stillwater NJ z6a

Kurt's Garden


Top
 Profile  
 
 Post subject: RE: pic posting problems
PostPosted: Thu May 18, 2006 11:52 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Posts: 1577
Location: Zone 5 in WA State Location Details
Bamboo Society Membership: ABS - America
Kurt,

The email addresses on this site are shown that way so hopefully the email harvesters will not be able to read them but they will still function.

Bill


Top
 Profile  
 
 Post subject: RE: pic posting problems
PostPosted: Fri May 19, 2006 12:58 am 
Offline

Joined: Mon Aug 23, 2004 11:46 am
Posts: 386
Location: Stillwater NJ z6a Sussex county. 20 minutes from the Del. Water Gap.
i figured you had something up your sleeve....the magic of running your own forum.....Learn something new everyday...

_________________
Kurt Stanwick
Stillwater NJ z6a

Kurt's Garden


Top
 Profile  
 
 Post subject: RE: pic posting problems
PostPosted: Fri May 19, 2006 6:16 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Oct 01, 2005 9:14 pm
Posts: 4713
Location: Esparto, CA
Bamboo Society Membership: ABS - America
Kurt, now all of a sudden I have no problem posting pics so I'll hold off on your offer until trouble rears it's ugly head once again.

_________________
Brad Salmon, zone 9 Esparto, CA
www.needmorebamboo.com


Top
 Profile  
 
 Post subject: RE: pic posting problems
PostPosted: Wed May 24, 2006 5:22 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Oct 01, 2005 9:14 pm
Posts: 4713
Location: Esparto, CA
Bamboo Society Membership: ABS - America
Bill, last night using Safari as my browser I uploaded the split personality Vivax Aureocaulis pic with no problem. Now I tried to upload an Atrov shoot but got the error; switched to Firefox and no problem. Went to view the pic and it apparently uoloaded fine with Safari despite my error message to the contrary so now its posted 2x - can you please delete 1? :roll:

Thx

BTW - it looks like I have 4 tiny Violet shoots from your rhizome - Thx 2x

_________________
Brad Salmon, zone 9 Esparto, CA
www.needmorebamboo.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group